TOK AJIE FROZEN FOOD AND CATERING merupakan sebuah syarikat 100% (ISLAM)
milik bumiputera.didaftarkan pada 5 Jun 2012 dibawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) .
Mengambil inisiatif untuk menjalankan perniagaan makanan dan lauk sejuk beku
untuk memberi kemudahan kepada mereka yang sentiasa sibuk bekerja atau melakukan tugas tanpa sempat memasak.
Kini kami memasarkan produk seperti karipap sejuk beku ayam/daging/kentang/sardin, samosa sejuk beku
Ayam dan sardin, kuah rojak Singapore frozen, rendang daging frozen dan rendang ayam masakan minang
Frozen.Semua Produk kami di masak mengikut resepi tradisional, dibungkus
dengan bungkusan yang mudah menggunakan paket aluminium foil. Mudah di hidang cepat dan ringkas.
Tok Ajie Frozen Food adalah syarikat bumiputera yang mendapat bimbingan dan nasihat Fama, membekalkan produk Frozen tanpa sebarang pengawet, selamat dimakan, dan halal. Syarikat kami telah memasarkan produk kami di beberapa kedai
frozen di sekitar selangor.
Misi kami adalah memasarkan dan memperkenalkan produk kami ke seluruh kedai Frozen,
Kami juga ingin memperkenalkan kepada individu untuk memasarkan sebagai sumber pendapatan dan juga kepada syarikat yang berminat untuk menjadikan produk kami salah satu produk yang memberi kemudahan kepada sesiapa saja yang memerlukan lauk pauk segera.
Dari masa kemasa syarikat akan memperkenalkan beberapa produk baru yang
Tok Ajie Frozen Food adalah syarikat bumiputera yang mendapat bimbingan dan nasihat Fama, membekalkan produk Frozen tanpa sebarang pengawet, selamat dimakan, dan halal. Syarikat kami telah memasarkan produk kami di beberapa kedai
frozen di sekitar selangor.
Misi kami adalah memasarkan dan memperkenalkan produk kami ke seluruh kedai Frozen,
Kami juga ingin memperkenalkan kepada individu untuk memasarkan sebagai sumber pendapatan dan juga kepada syarikat yang berminat untuk menjadikan produk kami salah satu produk yang memberi kemudahan kepada sesiapa saja yang memerlukan lauk pauk segera.
Dari masa kemasa syarikat akan memperkenalkan beberapa produk baru yang
berkonsep lauk-pauk tradisi,
bertujuan mengembangkan bisnes dan bagi mempelbagaikan cita rasa pelanggan.
0 comments:
Post a Comment